Başkan Sarıalioğlu, 'Hemşireler Haftası'nı kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ‘Hemşireler Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Hemşireler Haftası’ nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu, Hemşirelik mesleğinin insan sevgisiyle yapılan kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, “Büyük özveriyle, gece gündüz demeden, insanlar arasında ayrım gözetmeksizin görevini fedakarca yerine getiren hemşirelerimiz, bireyin, ailenin ve toplum sağlığının korunması ve hastalık halinde iyileştirilmesi hizmeti veren sağlık ekibinin en önemli unsurlarından birisidir. Büyük sorumluluklar içerisinde görevlerini yerine getiren hemşirelerimiz, sevgi, şefkat ve sabırla mesleklerini yerine getirmektedir.

Bu duygularla 'Önce İnsan' diyerek topluma hizmeti görev edinmiş, sağlığımız için önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren bütün hemşirelerimizin "Hemşireler Haftasını" kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

of-belediyesi-hemsireler-haftasi.jpg