Başkan Sarıalioğlu, 'Tebrikler Şampiyon Ofspor'

Başkan Sarıalioğlu, 'Tebrikler Şampiyon Ofspor'

Spor Toto 3.lig 2.Grup’ta 2015-2016 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak 2. Lige çıkan Ofspor ile ilgili olarak Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bir kutlama mesajı yayınladı.

Şampiyonluktan dolayı kulüp yönetici, teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başkan Sarıalioğlu, mesajında şunları belirtti:

Bazı değerler, şehirler ve insanların ortak değerleridir. Of’umuzda da Ofspor, hepimizin gözbebeği ve ortak değerlerinden bir tanesidir. Türkiye’de bir marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Of’umuz futbolda da temsil edilmesi gerekir. Bu düşünceden hareketle tüm Ofluların ortak paydası olan Ofspor’un 2. Lige çıkması için büyük destekler verdik.

Öncelikle lig şampiyonluğundan dolayı başta Kulüp Başkanımız Olcay Saral ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz ve teknik heyet ile futbolcular olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, Oflu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Kulüp yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusundan, taraftarına, kurum ve kuruluşlardan, işadamlarına, STK’lardan tüm kesime Ofspor’a verdikleri destek ve gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Of Belediyesi olarak bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde sürdüreceğiz. Bu yıl mücadele edeceğimiz 2. Ligde en kısa sürede başarılı olarak PTT 1. Lig’e çıkmamız lazım. Şimdi hedefte PTT 1. Lig var. Tüm Of olarak el ele, omuz omuza vererek, bu takımı PTT 1. Lig’e çıkaracağız. Birçok konuda Türkiye’de öncülük eden ve örnek alınan Of, birlik ve beraberlik içerisinde bunu da başaracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ofspor’un şampiyonluğunu tekrar kutluyor, İlçemize ve spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.