Eğitimcilerden Başkan Sarıalioğlu'na teşekkür ziyareti

Eğitimcilerden Başkan Sarıalioğlu'na teşekkür ziyareti

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve bir gurup eğitimci, eğitime verdiği destekten dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay ve üniversiteye hazırlık kursunda görevli öğretmenler, eğitime verdiği destekten dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Eğitim konusunda her zaman yanımızda olduğunuz için şahsım ve kurumum adına sizlere teşekkür ederim. Malumunuz olduğu üzere Halk Eğitim Merkezimizde açtığımız YGS ve LYS kurslarında çalışan öğretmenlerimizin ekonomik yönden sistemden kaynaklanan kayıpları oluşmuştu. Bizler de sizlere güvenerek onların bu sorunlarını gidereceğimizin sözünü verip kursların devamını sağladık. Sağ olsunlar arkadaşlarımız gayretli ve ciddi şekilde çalışmalarına devam ediyor. Verdiğiniz söz üzerine sizlerin de girişimleriyle onların bu mağduriyeti giderilmiş oldu. Rabbim sizlerden razı olsun. İşlerinizde kolaylıklar versin. Tekrar bu işi vesile olduğunuz için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. 

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; “Değerli müdürümüzün ve sizlerin ziyaretiyle fevkalade mutlu olduk. Her zaman dediğimiz gibi eğitim bizim birinci meselemizdir. Öğretmenlerimiz baş tacımızdır. Onlar için ne kadar fedakârlık etsek azdır.  Bizim burada yaptığımız iş çok büyütülecek bir iş değildir. Asıl teşekkür edilmesi gereken hemşerimiz, büyüğümüz, gerçek eğitim gönüllüsü her zaman eğitim konusunda bizim yanımızda olan Ömer Çetin Nuhoğlu abimizdir. Biz sadece bu işe aracı olduk. “Örnek Kişilerle Kendini Anla, Geleceğini Planla” projesi kapsamında buraya öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşmak için geldiğinde konuyu kendilerine açtım kendisi de kabul etti. Dün de Of’umuza büyük eğitim yardımı yaptı bugün de yapıyor. Allah kendisinden razı olsun. Böyle iş adamlarımızın sayısını artırsın. Sizlere de yaptığınız bu kutsal işte kolaylıklar diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Tekrar bu nazik davetinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Eğitimcilerin Başkan Sarıalioğlu´nu ziyareti toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.