19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu Of’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk etkinlik Of Hükümet Konağı önünde yapıldı. Törende İlçe Gençlik Spor Müdürü Oktay Abdikoğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

İkinci etkinlik ise Solaklı Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Okul Müdürü Vehap Kurt, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öğrencilerin şiirler okuduğu, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabının ardından öğrenciler tarafından Gençlik Marşları okundu. Tören, folklor ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Törenin ardından Okulun Resim Öğretmeni Rabia Aydın tarafından hazırlanan ve öğrencilerin eserlerinden oluşan resim sergisinin açılışı yapıldı. Sergiyi gezen davetliler, resimler hakkında Öğretmen Aydın’dan bilgi aldılar.

Törene Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.