Okul Spor Oyunları coşkulu finalle sona erdi

Okul Spor Oyunları coşkulu finalle sona erdi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen badminton, masa tenisi, satranç, voleybol, futbol ve futsal müsabakalarında derece elde eden takım ve sporculara ödülleri verildi.

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı’nın öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tarafından ortaokul ve lise okulları kız ve erkek öğrenciler arasında düzenlenen Okul Spor Oyunları’nın ikincisi büyük katılım ve heyecana sahne oldu.

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Lisesi spor salonunda ve halı sahasında yapılan Okul Spor Oyunları iki aşamada gerçekleşti. Birinci aşamada; Badminton, masa tenisi, satranç müsabakaları yapıldı. İkinci aşamada ise voleybol, futbol ve Futsal müsabakaları yapıldı. Müsabakaların tamamlanmasının ardından kazanan takım ve oyuncular için ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Turan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Of Kaymakamı Eren Arslan törende yaptığı konuşmada; “Böyle geniş çaplı bir organizasyonu kazasız belasız, başarılı bir şekilde tamamladığınız için hepinizi kutluyorum. Burada başarı kadar dostluk ve kardeşlik duyguları öne çıktığını müşahede ediyorum. Zaten sporun da asıl amacı dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmektir. Yarın aranızdan eminim ki ülkemizin önemli spor başarılarına imza atacak sporcular çıkacaktır. Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Spor dostluk ve kardeşliktir. Sporcu her şeyiyle örnek alınacak kişi olmalıdır. Sizler bizlerin geleceğisiniz sizler ne kadar donanımlı olursanız bu ülke o kadar daha büyük ve güçlü olacaktır. Derslerdeki başarınız kadar sosyal ve spor alanındaki başarınız kadar önemlidir. Hepiniz göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmadan dolayı kutluyorum” dedi.

Eğitim ve öğretimin sadece akademik başarıdan ibaret olmadığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Hepiniz bizim için önemlisiniz ve bizim değerimizsiniz. Hiç birinizi kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Eğitim- öğretim sadece akademik başarıdan ibaret değildir. Bu nedenle biz eğitim ve öğretimi bir bütün olarak görüyoruz. Eğitim hayatımızda elde ettiğimiz başarıların yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yıl boyunca okullarımızda spor faaliyetleri çok yoğun şekilde yapılıyor. Bu Okul Spor Oyunları da bunun bir şöleni haline dönüştürülmesi anlamına geliyor. Eğitim faaliyetlerinde bizim her zaman yanımızda olan eğitimi birinci önceliği haline getiren sayın Kaymakamımız Eren Arslan’a, bu öğrencilerin ödüllendirilmesinde her zaman yanımızda olan Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na, kurumum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Oyunların organize edilmesinde büyük emek veren Şube Müdürlerime ve Beden Eğitimi Öğretmenlerime de teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi mücadeleleri nedeniyle tebrik ediyor, centilmenlik içerisinde hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin kupa ve madalyaları Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu, Müdür Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Turan ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.