Voleybolda şampiyon Of Devlet Hastanesi oldu

Voleybolda şampiyon Of Devlet Hastanesi oldu

Of Kent Konseyi tarafından organize edilen 1.Voleybol Turnuvasının finalinde Of İlçe Gençlik Spor’u 3-1 yenen Of Devlet Hastanesi şampiyon oldu.

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi öncülüğünde Of Kent Konseyi tarafından organize edilen Voleybol turnuvası, oynanan final maçı ve düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

18 Nisan’da başlayan turnuvada 25 takım mücadele ederken, finalde Of İlçe Gençlik Spor ile Of Devlet Hastanesi takımları karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen maçı 3-1 kazanan Of Devlet Hastanesi takımı şampiyon oldu. Of İlçe Spor’un ikinci olduğu turnuvada üçüncülüğü Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu kazandı. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında oynanan final karşılaşmasını Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda sporsever izledi.

Final maçının ardından düzenlenen ödül ve kupa töreninde turnuvaya katılan 25 takımın temsilcilerine, maçları yöneten hakemlere ve turnuvaya sponsor olan firma temsilcilerine plaket takdim edildi.

Engelliler Haftası nedeniyle maça özel olarak davet edilen ve maçı izleyen Yakup Türköz Mesleki Eğitim İş Okulu öğrencilerine de Kent Konseyi tarafından temin edilen özel hediyeler takdim edildi.

3.olan Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu’na Trabzonspor Tişörtlerini ve 3.lük kupasını Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu takdim ederken 2.olan Of İlçe Gençlik Spor’a Trabzonspor Forması ve 2.lik kupasını Garnizon Komutanı Onur Yakan takdim etti.

Şampiyon Takım Of Devlet Hastanesi’ne ise Spor Toto 3.Lig Play Off final maçında Diyarbekirspor’u yenerek 2.Lige yükselen Ofspor’un şampiyonluk maçında giydiği formalar hediye edildi. Formaları ve Şampiyonluk Kupasını Of Kaymakamı Eren Arslan ve Ofspor Başkanı Olcay Saral birlikte takdim ettiler. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da şampiyon takım sporcularına birer altın hediye etti.

Törende konuşan Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu; “Of’ta kamu kurumu, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarımızın kaynaşmasına vesile olmak amacıyla başlattığımız ve bir ay boyunca hemen hemen her akşam ayrı bir heyecanın yaşandığı turnuvamızın finalini de Of’umuza yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. Turnuvamıza sponsor olan tüm destekçilerimize, Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Kent Konseyi Yönetimimize, katılan tüm takımlarımıza, maçlarımıza izlemeye gelen voleybolseverlerimize, maçlarımıza ev sahipliği yapan Ulusoy Lisemize ve Solaklı Anadolu Lisemize, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.