Askerlik Şubesi Başkanı Toscalı'dan Başkan Sarıalioğlu'na Veda Ziyareti

Askerlik Şubesi Başkanı Toscalı'dan Başkan Sarıalioğlu'na Veda Ziyareti

Of Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Mustafa Toscalı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mustafa Toscalı ile Of için çok güzel şeyler paylaştıklarını söyledi. Mustafa Toscalı’nın Of için yaptığı çalışmalara Oflular adına teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu, “İnanıyorum ki bundan sonraki görev yaptığınız yerlerde de Of’ta gösterdiğiniz hassasiyeti göstererek çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Başarılı çalışmalarınızı, güzel çalışmalarınızı oralarda da sürdüreceksiniz” dedi.

Bundan sonraki dönemde de Mustafa Toscalı’nın Ofla olan ilişkilerini koparmamasını isteyen Sarıalioğlu, “Kıbrıs'a tayini çıkan Askerlik Şubesi Başkanımız Üsteğmen Mustafa Toscalı kardeşim ile beraber Of’ta hep birlikte koordineli ve uyum içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Başkanımızın bu başarılı çalışmaları ve beğeni toplayan hizmetleri Ofluların takdirini kazandı. Bundan sonraki yaşamında esenlikler diliyorum. En kısa zamanda kendisini yeni görev yeri Kıbrıs’ta ziyaret etmeyi Allah nasip eder inşallah. Sevdiğim bir kardeşimiz, Allah ömrünü bahtını açık etsin. Vatana hayırlı hizmetler etmeye devam eder inşallah” şeklinde konuştu.

Of Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Mustafa Toscalı görevi esnasında Ofluların çok büyük desteklerini gördüğünü söyledi. Of Belediyesi’nin de kendilerine her konuda destek verdiğini aktaran Toscalı, “Of’un gönlümüzde, kalbimizde apayrı bir yeri olacak. İnşallah bundan sonra da sizlerde sık sık bir araya geleceğiz. Gönlümüz kalbimiz her zaman Of’a ve Ofluya açık. Of’ta bizlere güzel bir çalışma ortamı hazırlayan başta siz değerli Başkanım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizler de eğer Of’a bir nebze katkı sağlayabildiysek ne mutlu” diye konuştu.