Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu'ndan 80 günde devri alem gibi Bilim Fuarı

Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu'ndan 80 günde devri alem gibi Bilim Fuarı

Of'ta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına projeleri kabul edilen okulların Bilim Şenliği Fuarları yapılarak sergilenmeye devam ediyor.

Daha önce Gürpınar Ortaokulu ve Solaklı Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği düzenlemişti. Son olarak da Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları proje eserleri okulun spor salonunda sergilendi. Hayatın her alanıyla ilgili projelerin yer aldığı Bilim Şenliğinin açılışında kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Balcan; “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin uzun süre emek vererek üzerinde çalıştığı eserlerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına hoş geldiniz. Yarının Türkiye’si için umutlarımızı artıracak bu projeleri ortaya koyan öğrencilerimizi ve onlara her konuda destek veren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bilim Şenliğimize geldiğiniz için siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” ifadeleri ile düşüncelerini ifade etti.

Okul Müdürü Mehmet Balcan’ın bu kısa konuşmasından sonra açılış kurdelesi Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci tarafından birlikte kesildi.  80 projenin sergilendiği Bilim Şenliği Fuarında öğrenciler projelerini ziyaretçilere anlatarak tanıttılar.

Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Daire amirleri, okul ve kurum müdürleriyle çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildi.