Yakup Türköz öğrencileri sergide buluşturdu

Of Cumapazarı’nda eğitim vere Yakup Türköz Özel Eğitim İş Okulu’nda eğitim gören öğrenciler tarafından üretilen ürünler sergilendi.

Of Merkez İrfanlı Mahallesi’nde Anadolu Gençlik Derneği’ne ait salonda açılan serginin açılışına Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Banka, Fabrika ve Okul Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul öğrencilerinden oluşan horon ekibinin gösteri sunduğu törende davetliler sergiyi gezerek Okul Müdürü Mustafa Akyıldız’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Kara kalem resim çalışması yapan öğrencinin canlı resim performansı büyük beğeni toplarken yine öğrenciler tarafından üretilen ve her detayı düşünülen maket serender büyük ilgi gördü.

Sergide Cumder tarafından açılan stantta ziyaretçilere yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.