Başkan Sarıalioğlu'ndan geçmiş olsun ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan geçmiş olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalle muhtarlarıyla birlikte ev ziyaretlerine devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Karabudak Mahallesi Muhtarı Ensar Ayaz ile birlikte bir süre önce ameliyat olan Hasan Ayaz’ı Karabudak Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Sarıalioğlu, Hasan Ayaz’a geçmiş olsun temennisinde bulundu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sarıalioğlu; “Fırsat buldukça hasta olan değerli büyüklerimizi ziyaret ediyor,  onların engin tecrübelerinde faydalanmaya çalışıyorum. Son olarak ta Mahalle Muhtarımız ile birlikte bir süre önce ameliyat olan 22 yıllık Mahalle Muhtarlığı görevi yapmış Hasan amcamızı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Engin tecrübelerinden ve fikirlerinden istifade ettiğimiz değerli büyüğümüze sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulunduk” dedi.

Başkan Sarıalioğlu, daha sonra mahalle meydanına geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Karabudaklı vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Sarıalioğlu, Belediye tarafından yürütülen hizmetleri anlattı.

Sarıalioğlu, mahalledeki ziyareti sırasında yaptığı açıklamada fırsat buldukça mahalleleri ziyaret ettiği, insanların gerek acılı gerekse sevinçli günlerinde yanlarında olmaya çalıştığını söyledi.