Of tek sofrada buluştu

Of tek sofrada buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Beleyesi tarafından Of Sahil Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara katılan çok sayıda vatandaş açık havada iftar açmanın keyfini yaşadı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde ilçe belediyeleri ile ortaklaşa düzenlenen iftar sofrası bu kez Of’ta kuruldu.

Of Sahil Sosyal Tesisilerinde kurulan ve yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Ak Parti Of ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Gecede katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katılımlarından ötürü hemşehrilerine teşekkür ederken Türkiye’nin terör belasından kurtulacağını ifade etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Ülkemiz vatan hainlerinin eşkıyalıklarıyla uğraşmaktadır. Askerlerimiz polislerimiz gözlerini kırpmadan vatan için, din için canlarını vermektedir. O asker ve polis evlatlarımıza dualarımızla yardımcı olalım. Türkiye bir bütündür. Aziz milletimiz bu badirelerin hepsini yok edecektir” dedi.

İftar yemeği ve Ramazan Etkinliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bu mübarek Ramazan akşamında bizleri Geleneksel Büyük İftar Programında buluşturan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum. Rabbimizden bu güzel akşamların sonsuz olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde düzenlediği bu nezih iftar programına teşrif eden misafirlerimize ve hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

Of Kaymakamı Arslan ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu da yaptıkları selamlama konuşmalarında ilçelerinde düzenlenen programdan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.