İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri karnelerini yapılan törenle aldılar

İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri karnelerini yapılan törenle aldılar

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu İsmail Yıldırım İlkokulunda düzenlenen karne töreninde öğrencilere karnelerini takdim ettiler.

2015 - 2016 eğitim öğretim yılının tamamlanması münasebetiyle tüm öğrenciler karnelerini aldılar.

Of Merkez İsmail Yıldırım İlkokulu’nda karnelerini alan öğrenciler için bir tören düzenledi. 4/F sınıfında yapılan törene ilçe protokolünün de ilgisi yoğundu. Törene Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Okul Müdürü Rıza Ercihan, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Karne töreninin açılış konuşmasını 4/F sınıfı öğretmeni Ayşe Turan yaptı. Öğrencilere tatillerinin iyi değerlendirip, yeni eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde girmelerini istedi. Ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı. Öğrenciler karnelerini ve üstün başarı belgelerini ilçe protokolünün ellerinden aldılar.  Başkan Sarıalioğlu tören hakkında; “Yavrularımız yıl boyunca aldıkları eğitimin son gününü yaşıyorlar. Sevincin ve hüznün bir arada yaşandığı bu günde tüm yavrularımıza bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Tören, çekinilen fotoğraflarla son buldu.