Ballıca Erkek Kur'an kursu öğrencileri iftarda buluştu

Ballıca Erkek Kur'an kursu öğrencileri iftarda buluştu

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ballıca Büyük Mahalle Erkek Kur'an Kursu'nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Ballıca Büyük Mahalle Erkek Kur'an Kursu'nun geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Müftüsü Recep Onat, Dede Başkan olarak bilinen Ballıca Belediyesi'nin eski Başkanı Hasan Çakır, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kurs hocaları ve talebeleri ile Ballıcalı vatandaşlar katıldı.

Ballıca Büyük Mahalle Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi görenlerle iftar açan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, öğrencilerle sohbet etti. Başkan Sarıalioğlu her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan'da bu tür programların birlik ve beraberliği artırdığını ifade eden Sarıalioğlu, "Ramazanı hep heyecanla bekliyoruz, güzelliğini yaşıyoruz ve uğurluyoruz Hep birlikte güzel bir mekânda iftar açıyoruz.  Dinimiz ve örfümüz iftarları paylaşmayı yalnız yapmamayı teşvik etmiştir. Bu güzel müessesede hafızlar yetişiyor. Yetişen bu hafızlar ülkemizin her yöresinde görev alıyorlar ve Of’un en güzel tanıtımını yapıyorlar. Kur'an Kursu hocalarını ve talebelerini tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kusun bahçesinde kurulan iftar sofrasında kurs talebeleri ile birlikte oruç açan davetliler, akşam namazının ardından kursun kütüphanesinde çay içip sohbet ettiler.