Vali Yavuz'dan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Vali Yavuz'dan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valisi olarak atanan ve 17 Haziran 2016 tarihinde göreve başlayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Göreve başlamasının hemen ardından ilçe ziyaretlerine başlayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı ve Of Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İl Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit ve İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile birlikte akşam saatlerinde Of’a gelen Vali Yavuz, Of Belediye Başkanlığı önünde Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından karşılandı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile Belediye Makamında bir süre sohbet eden Vali Yavuz, Of’ta belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve ilçenin geneli hakkında Başkan Sarıalioğlu’ndan bilgi aldı.

Ziyaret öncesi kısa bir değerlendirme yapan Vali Yavuz, bugün Of’u gezme fırsatı bulduklarını, Of’un anlatılandan çok daha güzel ve önemli bir ilçe olduğunu söyledi.

Trabzon’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yavuz, “Bizim ilk ziyaretlerimizden biride size oldu. Of’u sizinle birlikte daha yakından tanıyacağız. Of’a güzel hizmetlerin üretilmesi hepimizin ortak dileği. Allah’ın izni ile birlikte Of için güzel çalışmalara imza atarız. İnşallah bunu hep birlikte başarırız. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yavuz’a hayırlı olsun dileklerini yineleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Sayın Valimiz şehrimizi iyi biliyor ve yakından tanıyor. Uyumlu bir çalışma süreci geçireceğimize inanıyorum. Dinamik bir valimiz, Allah hayırlı uğurlu etsin. Şehrimize güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız. İnşallah bundan sonra kamu hizmetlerinin yürütülmesi anlamında sayın Valimiz ile, yerel hizmetleri denetleme, bu hizmetlere destek sağlama noktasında da birlikte hareket edeceğimizi, bilgilerinden faydalanacağımızı ifade etmek isterim. Ben ziyaretlerinden dolayı yeniden teşekkür ediyor, Of’umuza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz’a Of Belediyesi çalışmaları hakkında bir birifing verildi.