Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu İftarda Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu İftarda Muhtarlarla Buluştu

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar programında muhtarlarla bir araya geldi.

Of Muhtarlar Derneği tarafından Oğuzhan Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Kuzey Anadolu Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ömer Lütfü Saral, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut ve mahalle muhtarları katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, duaların ardından yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti.

Of’ta iftar buluşmasında birlik ve beraberliğin yine en güzel örneklerinden birisini sergilediklerini belirten Başkan Sarıalioğlu, belediye çalışmaları ile hayata geçirdikleri projelerden de söz etti. Sarıalioğlu, “Ramazan birlik, beraberlik, kucaklaşma ve kaynaşma ayıdır. Of Muhtarlar Derneği'nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak, muhtarlarımızla bir araya geldik. Yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarlarımız ile birlikte güzel bir iftar oldu. Katılımları ile verdikleri destekten ötürü hepsine teşekkür ederim. Allah oruçlarımızı kabul etsin” dedi.

Dernek Başkanı Ahmet Temel Bulut, muhtarlar adına bir konuşma yaparak; katılımcılara, oluşan birlik ve beraberlik ortamından dolayı teşekkürlerini sundu.