Başkan Sarıalioğlu, Of TSO'nın İftarına Katıldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Başkan Sarıalioğlu, Ramazan ayının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Of Ticaret ve Sanayii Odası (Of TSO) tarafından düzenlenen iftar yemeği, Of Ticaret ve Sanayii Odası Yöneticileri ile Of Teknoloji Fakültesi Derneği (Of TEF) Yöneticileri ve Öğretim Görevlilerini buluşturdu.

Of Sahil Oğuzhan Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Of TEF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of TEF Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Of TSO Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, Ofspor Başkanı Olcay Saral, Of TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Of TEF Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Of TEF’in öğretim görevlileri, Daire Amirleri, üniversite öğrencileri ve davetiler katıldı.

Davetliler, dualar eşliğinde oruçlarını açtı. Ramazan ayının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, düzenlenen iftar yemeği dolayısıyla Of TSO Başkanı Erdal Saral'a teşekkür etti.