Of'ta Bayramlaşma Programı Belli Oldu

Of’ta, Ramazan Bayramı bayramlaşma programı da belli oldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programının, bayramın ilk günü olan 5 Temmuz Salı günü 08.30-09.30 saatleri arasında Belediye Başkanlığımızda gerçekleştirileceğini bildirdi. İlçe Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından müşterek gerçekleştirilecek bayramlaşma programına tüm ilçe halkını davet eden Başkan Sarıalioğlu, "Toplum olarak kendimizi daha güçlü hissettiğimiz ve nesilden nesile taşıdığımız ortak değerlerimizden olan bayram coşkumuzu tüm hemşehrilerimizle paylaşmak istiyoruz. Belediyemizde gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

Bayramlaşma töreninde ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla biraraya gelerek bayramlaşacaklarını aktaran Sarıalioğlu, katılımcılara Of Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulacağını da kaydetti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofluların Ramazan Bayramı’nı da kutladı.