Of'ta Protokol Bayramlaştı

Of'ta Protokol Bayramlaştı

Of’ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Of Belediyesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Başkanlık makamında Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Garnizon Komutanı Onur Yakan, Müftü Recep Onat, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Alireisoğlu ve Yılmaz Yanık, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde Başkan Sarıalioğlu, misafirlerini ayakta karşılayarak, hepsiyle teker teker bayramlaştı.

Bir saat süren bayramlaşma töreninde vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Sarıalioğlu, törene gelenlerle sohbet etti. Başkan Sarıalioğlu törende yaptığı konuşmada, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak “Of’ta vatandaşlarımız ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’nı idrak ediyoruz. Bu Bayramlar bizim birliğimize, beraberliğimize vesile olan günler. Herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Önümüzdeki Kurban Bayramına da inşallah sağlıcakla kavuşuruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bu bayram vesilesi ile dünyada acı çeken, sıkıntı çeken, zulüm gören bütün İslam âleminin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Belediyedeki bayramlaşma törenin ardından protokol üyeleri Of Devlet Hastanesi'nin çeşitli ünitelerinde yatan ve acil serviste tedavi gören hastalar ile hasta yakınları ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve şehit yakınlarının evleri bayramlaşma programı kapsamında ziyaret edildi.