Başkan Sarıaloğlu'ndan Vali Yavuz'a ziyaret

Başkan Sarıaloğlu'ndan Vali Yavuz'a ziyaret

17 Haziran’da Trabzon Valiliği görevine başlayan Vali Yücel Yavuz’u makamında ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Vali Yavuz’a yeni görevinde başarılar diledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Oflu hemşerimiz Recep Hazır ile birlikte Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Valiliği görevinde iken Trabzon Valiliği görevine atanan ve 17 Haziran’da göreve başlayan Vali Yücel Yavuz, göreve başlamasının hemen ardından ilçe ziyaretlerine başlamış, Of ziyareti kapsamında Of Belediyesini de ziyaret etmişti.

Vali Yavuz’a iadei ziyarette bulunan Başkan Sarıalioğlu, "Valimiz Sayın Yücel Yavuz'u makamında ziyaret ettik. Nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Valimize görevinde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Vali Yavuz ise yaptığı açıklamada, "Oflu hemşehrimiz, değerli dostum Recep Hazır Bey'e ve Of Belediye Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.