Of'ta Binler Meydanda, Darbeye Karşı Omuz Omuza

Of'ta Binler Meydanda, Darbeye Karşı Omuz Omuza

Of halkı, ülkemizin ve milletimizin geleceği ve bekası için darbe girişimine prim vermemek adına sağduyulu davranarak, dik duruşlarıyla demokrasinin ve cumhuriyetimizin ortak değerlerine sahip çıkarak, ellerinde ay yıldızlı bayrağımızla Atatürk Bulvarı PTT kavşağı önünde ayaklandılar.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, önderliğinde darbe girişimine karşı demokrasiye ve cumhuriyetine sahip çıkan Of halkı, sloganlar atarak darbe girişimini karşı sloganlar atarak, vatanına sahip çıktılar.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gündemi yakından takip ederek, toplanan vatandaşlara gündemle alakalı olarak anında bilgi verdi.

Atatürk Bulvarı'nda toplanan halka teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu, "Halkımız birlik ve beraberliğini bir kere daha ispatlamış ve göstermiştir. Ülkemiz ve vatanımız üzerinde oynanan oyunlarla darbe girişiminde bulunanlar hak ettiği cezayı alacaklardır. Ben dik duruşlarıyla demokrasimizin ve cumhuriyetimizin yanında olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz bir kere daha pekişmiştir" dedi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar tepkilerini gösteren Of halkı, Sabah Ezanının okunmasının ardından Çarşıbaşı Camii’ne koştu. Cemaatle Sabah Namazını kılan Oflular, yapılan duaya birlikte amin dediler.