Of Tek Yürek Meydanlarda Nöbete devam ediyor!

Of Tek Yürek Meydanlarda Nöbete devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine 81 ilde olduğu gibi Of'ta Atatürk Bulvarı PTT Kavşağı önünde darbe girişiminin 2. gününde vatandaşlar Milli İrade nöbetini aksatmadan tutuyor.

Bir gurup vatan haininin ülkenin iradesine ve demokrasisine karşı başlatmış olduğu darbe girişimi, vatandaşların sokaklara çıkıp karşı gelmesiyle sonuçsuz kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm vatandaşlara yapmış olduğu meydanlarda ve havalimanlarında toplanıp bekleme çağrısı tüm yurtta olduğu gibi Of’ta da gece gündüz devam ediyor.

Cuma akşamından bu yana binlerce kişi Atatürk Bulvarı PTT Kavşağı’ndan bir araya gelerek Milli iradeye sahip çıkıyor. Yaşlısıyla genciyle çocuğuyla meydana toplanan vatandaşlara, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, STK temsilcileri ve birçok tanınmış sima sabahlara kadar eşlik ediyor.

Atatürk Bulvarı PTT Kavşağını dolduran binlerce kişiye hitaben Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu darbeye karşın halkın kendi iradesine sahip çıkmak için gösterdiği kararlılığın önemini vurgulayan birer konuşma yaptılar.

Gün içerisinde Şehitlerimiz için duaların yapıldığı alanda Of Çarşıbaşı Büyük Camiinden zaman zaman Kur’an-ı Kerim okunuyor, alanda protokol konuşmaları gerçekleştiriliyor, vatan için birlik beraberlik mesajları veriliyor.