Başkan Sarıalioğlu kalp krizi geçirdi

Kalp Krizi geçiren ve Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nde Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na stent takıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle Trabzon Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alındı.

Akşam saatlerinde bir düğün programına katılan Başkan Sarıalioğlu, göğsünde hissettiği ağrı nedeniyle Of Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kalp Krizi geçirdiği belirlenen Başkan Sarıalioğlu, Trabzon Ahi Evren Hastanesi’ne sevk edildi.

Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan Başkan Sarıalioğlu’na stent takıldı. Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi süren Başkan Sarıalioğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-ı Allah’tan kendilerine acil şifalar diliyoruz.