Başkan Sarıalioğlu'nun durumu iyiye gidiyor

Kalp Krizi geçiren ve Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nde tedavisi devam eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun sağlık durumu iyiye gidiyor.

Cuma günü akşam saatlerinde kalp krizi geçiren ve Trabzon Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun sağlık durumu iyiye gidiyor.

Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan ve stent takılan Başkan Sarıalioğlu, yoğun bakım ünitesindeki iki günlük tedavisinin ardından servise alındı.

Başkan Sarıalioğlu’nun kriz geçirdiği haberini alan çok sayıda Oflu vatandaş, hastaneye koştu.

Başkan Sarıalioğlu’nun kardeşi Arif Sarıalioğlu ve Eşi tarafından hastane bahçesinde karşılanan ziyaretçiler, geçmiş olsun dileklerini ailesine ilettiler.

Geçmiş olsun dilekleri nedeniyle Of halkına teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından en kısa sürede görevinin başına döneceğini belirterek Of halkına selam gönderdi.