Başkan Sarıalioğlu göreve başladı

Başkan Sarıalioğlu göreve başladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu rahatsızlığı nedeniyle Trabzon Ahi Evren Kalp Ve Damar Cerrahi Hastanesi'nden taburcu olduktan sonra kısa bir sürelik istirahatin ardından bugün göreve başladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, tedavisinin ardından yeniden görevine başladı. Başkan Sarıalioğlu, başkanlık makamında rahatsızlığı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Sarıalioğlu sözlerine Yunus Emre'den bir dörtlük okuyarak başladı;

Ecel büker belimizi,

Söyletmeye dilimizi,

Hasta iken halimizi,

Soranlara selam olsun.

"Sevgili dostlar insanoğlu bir var bir yokmuş bunun en güzel örneğini yaşadım, ölüme her zaman hazırlıklı olmak gerekir. Tabi ki sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini daha fazla anladım. Bir olay yaşadık. Of Devlet Hastanesinden başlayıp Trabzon Ahi Evren Kalp Ve Damar Cerrahi Hastanesi'nde bugüne kadar gerek Hastaneye gelen, telefonla arayan, çiçek gönderen, rahatsız ederim düşüncesiyle gelemeyip, dua edip bana güç veren bütün hemşerilerime sevgi ve selamlarımı sunarım hepsinden ALLAH razı olsun. Allah’ın izniyle başarılı müdahalelerde bulunarak hayata tutunmamı sağlayan başta dostum Dr. Hasan Fehmi Cevahir’e, Of Devlet Hastanesi Acil Servis çalışanlarına, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanları Doç. Dr. Levent Korkmaz’a ve Uzm. Dr. Bilgihan Arslan’a, As. Dr. Dilek Cahide Haznedar Kırcı’ya, Acil Nöbetçi Asistanı Servis Doktoru Uzm. Dr. İhsan Dursun’a, Hastane Başhekimi Doç. Dr. İsmet Durmuş’a, Acil, Yoğun Bakım, Anjiyo, Stent ve Kardiyoloji Servisi çalışanlarına, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Davut Gedikli’ye ve daha sayamayacağım kadar çok sayıda sağlık personeline teşekkür ederim.

Rahatsızlığım süresince desteğini esirgemeyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz’a, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Oktay Saral’a, Of İlçe Kaymakamımız Eren Arslan’a, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, Trabzon Milletvekillerimiz Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Ayşe Sula Köseoğlu’na, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Haydar Revi’ye, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcımız İrfan Çelik’e, AK Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu ve değerli yönetimine, Dr. Hüseyin Örs’e, Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç’e, Araklı Belediye Başkanımız Recep Çebi’ye, Akçaabat Belediye Başkanımız Şefik Türkmen'e, Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok’a, Hayrat Belediye Başkanımız Mehmet Nuhoğlu’na, Yomra Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu'na, Dernekpazarı Belediye Başkanımız Mehmet Aşık’a, Mülki İdare Amirlerimize, İl ve İlçe müdürlerimize, Of Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye çalışanlarına, Mahalle Muhtarlarımıza, İş Adamlarımıza, yoğun bakımda bulunduğum dönemde, mesajlarıyla, dua ve iyi dilekleriyle destek olan herkese ve özellikle il dışından gelen kardeşlerime ve akrabalarıma şükranlarımı sunarım.

Bu zaman içerisinde şahsıma gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Görevde bulunmadığım süre içerisinde belediye hizmetlerini aksatmadan sürdüren Belediye Başkan Yardımcımız Halil Alireisoğlu’na, Belediye Meclis Üyemiz Osman Topçuoğlu’na ve daire müdürlerime meclis üyelerime ve personelime teşekkür ediyorum. Of medyası olarak sizlere sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Bu olayla Ofluların bize ne kadar değer verdiğini şimdi daha iyi anladım. Of için çok daha fazla çalışarak onların sevgisine layık olacağım" dedi.