Başkan Sarıalioğlu'na geçmiş olsun ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'na geçmiş olsun ziyareti

Of Kent Konseyi Yönetimi ve Daire Amirleri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Of Kent Konseyi Yönetimi, Daire Amirleri ve Banka Müdürleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Geçirmiş olduğu kalp krizinin ardından stent takılan ve bir süredir evinde istirahat eden Başkan Sarıalioğlu, 10 Ağustos’ta görevine başlamıştı.

Görevine başlamasının ardından çok sayıda ziyaretçi Başkan Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini kendisine iletiyor.

Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu Başkanlığında Kent Konseyi Yönetimi, Of’taki Kamu Kurumlarında görev yapan daire amirleri ve banka müdürleri ile birlikte Başkan Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu; "Hastalık da bizler için. Sevgili dostlar insanoğlu bir var bir yokmuş bunun en güzel örneğini yaşadım, ölüme her zaman hazırlıklı olmak gerekir. Tabi ki sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini daha fazla anladım. Daha önce de anjiyo olmuştum. Ancak yüzde 30 seviyesinin altında olduğu için stent takmamıştılar. Yoğun iş temposu içerisinde biz anjiyo olduğumuzu bile unuttuk.  Kullandığımız ilaçlarımıza da ihmal ettik. Çok şükür sağlık durumumuz iyi. Bu zaman içerisinde şahsıma gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Görevde bulunmadığım süre içerisinde belediye hizmetlerini aksatmadan sürdüren Belediye Başkan Yardımcımız Halil Alireisoğlu’na, Belediye Meclis Üyemiz Osman Topçuoğlu’na ve daire müdürlerime meclis üyelerime ve personelime teşekkür ediyorum. Of Kent Konseyi ve Of Daire amirlerimiz sizlere de sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Bu olayla Ofluların bize ne kadar değer verdiğini şimdi daha iyi anladım. Of için çok daha fazla çalışarak onların sevgisine layık olacağım. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü değerli Of Kent Konseyi Yöneticilerine ve Of Daire amirlerimize teşekkür ediyor, inşallah daha iyi olacağız ve Güzel Of’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.