30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 94.yılı Of’ta düzenlenen resmi kutlama programı ile kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94.yıl dönümü Of’ta düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Hükümet Konağı yenileme çalışmaları nedeniyle kutlama töreni Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçeside yapıldı.

Törene Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Ak Parti of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Yöneticiler, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve yöneticiler, Daire Amirleri, Banka ve Fabrika Müdürleri ile askeri personel katıldı.

Kaymakam Arslan, Garnizon Komutanı Yakan ve Başkan Sarıalioğlu’nun anıta çelenk sunduğu tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Personel Üsteğmen Mustafa Özbek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören sona erdi.

Törenin ardından Kaymakam Arslan, makamında tebrikleri kabul etti. Çay ikramı ve sohbetle devam eden programa Kaymakam Arslan’ın yanı sıra, Başkan Sarıalioğlu, Komutan Yakan, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Daire Amirleri katıldı.