Başkan Sarıalioğlu'ndan Zengin'e ziyaret

Başkan Sarıalioğlu'ndan Zengin'e ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İşkur Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İşkur Trabzon İl Müdürlüğü görevine atanan Oflu Hemşerimiz Adnan Zengin’i ziyaret etti.

Kısa bir süre önce İl Müdürlüğü görevine önce vekaleten atanarak görevine başlayan ve ardından da asaleten atanan Zengin, Of’un yetiştirdiği başarılı bürokratlar arasında yer alıyor.

Zengin’in makamında ziyaret eden Başkan Sarıaloğlu, Müdür Zengin’e yeni görevinde başarılar diledi.

Müdür Zengin’in İş Kurumu’na çok güzel hizmetler yapacağına inandığını belirten Başkan Sarıalioğlu; “İş Kurumu hakikaten şu anda kapıdan içeri girerken çok aktif, çok talep arz eden bir trafik var. Bu da, buradaki yönetici arkadaşlarımın büyük gayretleri ve çabası, topluma yönelik, istihdama yönelik, gayretleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Değerli müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor. Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Nazik ziyaretleri nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür eden Müdür Zengin; “İşkur İl Müdürlüğümüz, sadece kamu kurumları değil, özel sektördeki çok sayıda firmaya da personel takviyesi sunuyoruz. Toplum Yararına Projeler kapsamında başta okullarımız, belediyelerimiz, müftülüklerimiz olmak üzere birçok kuruma önemli destek veriyoruz. İnşallah bu desteklerimiz devam edecek. Of’umuz her zaman önceliklerimiz arasında yer almıştır. Bundan sonra da Of’umuza elimizden gelen her türlü katkı ve desteği sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.