Salim Salih Sarıalioğlu: ‘Teşekkürler Of’

Ak Parti'den Of Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, seçim sonuçları ile ilgili yayımladığı mesajda seçimlerin gerçek galibinin Yüce Türk Milleti olduğunu söyledi.

Ak Parti’den Of Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, seçim sonuçları ile ilgili yayımladığı mesajda seçimlerin gerçek galibinin Yüce Türk Milleti olduğunu söyledi.

Sarıalioğlu mesajında; “Bu seçimlerin gerçek galibi yüce milletimiz olmuştur.Allah C.C bu milletin her zaman yardımcısı olmuştur.Bu aziz millet bu seçimlerde de herzamanki sağduyusunu göstermiş ve dik duruşuyla Başbakanına sahip çıkmıştır. Bu vesile ile İlçemizdeki seçimlerde de kardeşlik kazanmış ve hiçkimsenin kimseye kırılmadığı gayet itidalli davranış sergileyen tüm partililere, diğer siyasi parti ilçe başkanlarına ve belediye başkan adayı kardeşim ve ağabeylerime partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.Ayrıca bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan tüm OF halkına şükranlarımı arz ediyorum.Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ilçe teşkilatımızın tüm mensuplarına ana kademe,kadın kolları,gençlik kolları,sandık kurulları,belediye meclis üyesi arkadaşlarım,değerli bakanlarımız,değerli milletvekillerimiz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İnşaallah bundan böyle daha güzel hizmetlere birlikte imza atmak ve bu aziz millete hizmetkar olmak dilek ve temennilerimle hepinizi Allah’a emanet ediyorum Allah C.C hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Teşekkürler Türkiye ,teşekkürler Trabzon,teşekkürler OF”