Başkan Sarıalioğlu'ndan Gaziler Günü Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Sarıalioğlu, mesajında şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle andı.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, şunlara yer verdi; "Yarın Gaziler Günü. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza uğruna, üstün cesaret ve fedakarlık göstererek Gazi olan Kahramanlarımızı kutluyorum.

Şehitlik ve gazilik, milletimiz için şereflerin en büyüğüdür. Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatan bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin ve bütün kahramanlarımızın emanetidir.

15 Temmuz'da göğsünü demokrasi için siper eden Gazilerimize selam olsun. Allah sizden razı olsun.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Atatürk başta olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmetle anıyorum"