Başkan Sarıalioğlu'na İlköğretim Haftası Ziyareti

İlköğretim Haftası münasebetiyle, Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

İlköğretim haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, öğrencilerin görevi hakkında sordukları soruları yanıtlayarak açıklayıcı bilgiler verdi.

SARIALİOĞLU,"TEMELİ OLMAYAN HİÇBİR ŞEYİN AYAKTA KALABİLMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR"

Eğitim hayatının önemine vurgu yapan Sarıalioğlu, "İlköğretim, eğitim hayatımızın en önemli basamağıdır. İnsan hayatının oluşmasında ilk temel ilköğretim ile başlar. Temeli olmayan hiçbir şeyin ayakta kalabilmesi mümkün değildir. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, size ve tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu öğrencileri Ceyda Aydın, Tuğçe Tokgöz, Onuralp Çakıroğlu, Pusat Beykoz, Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu ve Sınıf Öğretmeni Recep Çakır Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.