Kupada Ofspor fırtınası!

Kupada Ofspor fırtınası!

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Süper Lig temsilcisi Karabükspor’u 5-3 yenerek 3.tura yükseldi.

Spor Toto 2.lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Ofspor, Salı mesaisinde Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Süper Lig ekiplerinden Karabükspor’u konuk etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan temsilcimiz Ofspor, 1-0 ve 3-2 geriye düştü maçtan tur biletini almayı başardı.

Of İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 2-2’lik eşitlikle sona erdi.  Temsilcimiz Ofspor’un gollerini 17. dakikada Niyazi Çolak, 43’te penaltıdan ve 59’da Canberk Özçakır, 52. dakikada Onur Ramazan Toprak ve 70’te Nevzat Bilen kaydetti.

Karabükspor’un tur için yeterli olmayan gollerini ise 6. dakikada İlhan Depe, 45’te Rodic ve 57. dakikada Ömer Çelik attı.

Futbolcular maç sonrası galibiyeti takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarla kutladı. Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral, Karademir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut da takımlarını yalnız bırakmayarak tribünde maçı izledi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Ofspor’umuz tarihinde, ilk defa Süper Lig takımı ile Of’ta karşılaştı. Bu zorlu mücadelede, 120 dakika boyuncu mücadele eden futbolcu kardeşlerime, teknik ekibimize gönülden teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti Of halkına armağan ediyorum. Biz Ofspor ile ilkleri yaşamaya devam edeceğiz inşallah. Kupada gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz. Ligde de hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Of’a bu yakışırdı. Hayırlı olsun” dedi.

Takımımızın Karademir Karabükspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme Turu müsabakası sonrasında Of ilçe protokolü tarafından Çamburnu Hancıoğlu Restaurant'ta yemek verildi. Yemeğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral ev sahipliği yaparken; Karademir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, teknik heyet ve futbolcuları da katıldılar. Yemek sonrasında Kulüp Başkanı Ferudun Tankut tarafından Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na forma hediye edildi.