Başkan Sarıalioğlu'nun Yoğun Ankara Gündemi

Başkan Sarıalioğlu'nun Yoğun Ankara Gündemi

Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu ve Başkan Terzioğlu Ankara’ya çıkarma yaparak Of’ta yapılması planlanan yatırımlara ilişkin temaslarda bulundular.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu gerçekleştirdikleri Ankara ziyareti ile hem birlik ve beraberlik örneği sergilediler hem de Of’la ilgili önemli görüşmelerde bulundular.

Of heyeti ilk olarak, İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Heyet ziyarette Of’ta yapılan ve yapılması beklenen hizmetlere ilişkin Başkan Soylu ile istişarelerde bulundu.

Ankara ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu, “Kaymakamımız Eren Arslan ve Ak Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu ile birlikte İçişleri Bakanımız hemşerimiz Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Of ile ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdik. Of'umuzun daha da gelişimini sağlaması noktasında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Başkent ziyaretlerimizde amacımız daha güzel ve yaşanabilir bir Of'u gelecek nesillere bırakmaktır. Bu uğurda yoğun tempo çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Heyet ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müsteşar Yardımcısı Çaykaralı hemşerimiz Mazhar Yıldırımhan’ı, İçişleri Bakanlık Teftiş Kurulu Başkanı hemşerimiz Ömer Nuri Seymenoğlu’nu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ı, İçişleri Bakanlık Müşaviri hemşerimiz Ali Faik Hacıoğlu’nu ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç’u makamlarında ziyaret ettiler ve görevlerinde başarılar dilediler.

Of heyeti, son olarak ise yeni yapılması planlanan Of Devlet Hastanesi için bir dizi ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.