Sarıalioğlu’ndan Başkan Gümrükçüoğlu’na tebrik ziyareti

Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Ak Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret eden belediye Başkanımız S.Salih Sarıalioğlu, Başkan Gümrükçüoğlu'na hayırlı olsun dedi.

İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Belediye Meclis Üyelerimizin de katıldığı ziyarette ziyaretçilere teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu; “siyasi görüş ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarımızı kucaklamayı bundan sonra da sürdüreceğiz. Trabzon hepimizin. Bu şehri hep beraber geleceğe hazırlayacağız. Seçimlerde bize oy versin veya vermesin tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.