Başkan Sarıalioğlu, Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Başkan Sarıalioğlu, Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni eğitim-öğretim yılı ziyaretleri kapsamında Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Sarıalioğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle Of’ta faaliyet gösteren bazı eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Faruk Öztürk ile birlikte ziyaret ettiği Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Sarıalioğlu, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Sınıflarda öğrencilere hitaben konuşmalar da yapan ve bazı tavsiyelerde bulunan Sarıalioğlu, kendilerinden istekleri olup olmadığını sordu. Öğrencilere, öğretmenlerinin kıymetini iyi bilmelerini isteyen Sarıalioğlu, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz.  Bakın öğretmenlerimiz sizler için fedakarlık yapıyor, size eğitim veriyor. Çok çalışın ve başarılı birer öğrenciler olun. Önemli olan çalışmak, çalıştıktan sonra herkes başarılı olur. Bizim gelecekte sizin gibi pırıl pırıl iyi yetişmiş bir nesile ihtiyacımız var. Bu ülkenin gelecekte sizlere ihtiyacı var. Bunu unutmayın” dedi.

Türkiye’nin son yıllarda yaptığı atılımlarla büyük yol kat ettiğini kendi uçağını, kendi tankını, kendi insansız hava aracını ürettiğinin altını çizen Başkan Sarıalioğlu, gençlerin kendilerine emanet edilen bu ülkeye sahip çıkması için çok çalışması ve bol okuması gerektiğini kaydetti.

Konuşmasının sonunda öğrenciler tarafından büyük alkış alan Başkan Sarıalioğlu, daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı.