Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu'ndan Yeni Atanan Savcı Arslan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu'ndan Yeni Atanan Savcı Arslan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Adliyesine yeni göreve başlayan Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emin Arslan’ı makamlarında ziyaret ederek başarılar diledi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Of Adliyesine atanan Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emin Arslan’ı, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu makamında ziyaret etti.

Başkan Sarıalioğlu, “Of’a yeni atanan ve ilçemizde bizlerle birlikte görev yapacak olan Savcı Beye öncelikle yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Kurumlar işbirliği içerisinde hareket ederse daha uyumlu olurlar, güzel işler başarırlar bizler de Of Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız her zaman da öyle olacağız. Gelecek nesillere güzel bir Of bırakmak için el ele çalışacağız” diye konuştu.

İlçe hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Savcı Muhammet Emin Arslan, Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ettiler.