Başkan Sarıalioğlu'ndan Aşure Gününe Davet

Başkan Sarıalioğlu'ndan Aşure Gününe Davet

Of Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği aşure etkinliği bu yıl da yapılıyor. Her yıl Aşure etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarla buluşan Of Belediyesi bu yılda Etkinliği Atatürk Bulvarı’nda düzenleyecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği aşure dağıtımının bu yıl Atatürk Bulvarı’nda yapılacağı duyuruldu.

Muharrem Ayı’nın bereketine ve bolluğuna dikkat çekerek Aşure gününün önemine de değinen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Mübarek ilahi bereket ayı olarak bilinen Muharrem Ayı’nın en önemli unsurlarından biri ve vazgeçilmezi Aşure’dir.  Bu bereket ayında insanların kardeşlik duygularının pekişmesi Rabbimizin feyz ve bereketinin bizlere ulaşması, ihsan ve kereminin bizlere zuhur etmesi için birbirimizle paylaşmalı ve birbirimize Bu Mübarek ayın vazgeçilmezi Aşure ikramda bulunmalı ve muhakkak içerisinde birbirinden değerli besinler bulunduran Aşure’yi tatmalıyız. Bizlerde değerli halkımızla bu duyguları paylaşmak amacıyla 13 Ekim Perşembe bugün saat 13.30’da Atatürk Bulvarı’nda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ile ortaklaşa toplumun her kesimini buluşturarak kaynaşmayı ve manevi hazzı sağlayan Aşure etkinliğimize tüm halkımızı bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.

baskan-sarialioglundan-asure-gunune-davet.jpg