Çayır Sokakta Çalışmalar Start Aldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’ta değişim rüzgarları estiriyor.

Göreve geldiği günden itibaren altyapı ve üst yapı çalışmalarına başlayan ve aralıksız olarak hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Sarıalioğlu, Of’u modern ve çağdaş bir kent konumuna getirmek için hedeflenen ve planlanan tüm projelerin inşaat çalışmalarını hayata geçiriyor.

Altyapıyı, üst yapıyı, asfalt çalışmalarını, yol genişletme çalışmalarını, okul bahçelerinin düzenlenmesini, parke yapımını, kaldırım genişletmesini, yeşil alanları, yeni parkları, spor tesislerini, peyzaj düzenlemelerini ve inşaatına başlanılan mega projeleri Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu adım adım yerinde inceliyor, takibini yapıyor ve teknik ekibiyle beraber çalışmaların hızlandırılması noktasında gayret sarf ediyor. Üretilmiş olunan projeler ve gerçekleştirmiş hizmetlerle, ilçe genelinde vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapılıyor.

Bu çalışmalar kapsamında Sulaklı Mahallesi Çayır sokağın yolunun yenilenmesi ve taş duvar örülmesi için düğmeye basıldı.