Yolların ve Kaldırımların Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde; Cumhuriyet mahallesi Gazhane sokakta yol ile kaldırımların bakım ve onarımı yapılmaktadır.

İlçede Of Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, kilit parke yolların ve kaldırımların bozulan kısımlarının tamiri; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması ile genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılması ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi çalışmaları yürütülmektedir.

Ayrıca ilçede son yıllarda çağdaş belediyecilik anlayışından hareketle, tüm sokak ve caddelerde kilit parke taşı kaplama çalışmaları ivme kazanmış olup, bu çalışmalar ilçe genelin de aralıksız sürdürülmektedir.