Başkan Sarıalioğlu göreve başladı

Başkan Sarıalioğlu göreve başladı

30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Of Belediye Başkanlığına seçilen Salim Salih Sarıalioğlu,Of İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak görevine başladı.

Mazbatasını alan Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte görevine başladı.

Belediye girişinde belediye personeli tarafından karşılanan Sarıalioğlu, makamında tebrikleri kabul etti.

Of’taki seçim atmosferinin çok demokratik bir ortamda ve huzur içerisinde geçtiğini dile getiren Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, bu ortamın yaşanmasında diğer adayların da payının olduğunu ifade etti. 

Belediye Başkanlık mazbatasını ilçede yaşayan tüm vatandaşlar adına aldığını dile getiren Başkan Sarıalioğlu, “Sorumluluğumuz çok büyük. Allah beni, oy veren vermeyen tüm halkımıza mahcup etmesin” diye konuştu. 

BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK 

Herkese eşit hizmet yapacaklarını belirten Başkan Sarıalioğlu; “Of halkına hiçbir ayrım yapmaksızın eşit hizmet götüreceğiz. Bu dönemde Of’a özgü yeni bir belediyecilik anlayışı olacak ve bu belediyecilik Türkiye’ye örnek olacak. Bizim belediyeciliğimizde huzurlu çalışma ortamı bulacaksınız. Bizim dönemimizde eğitim çalışmalarımız olacak. Birçok konuda sizlerin bilgilendirilmesi sağlanacak. Sosyal güvenlik, sosyal haklarınız ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapacağız. İnsana insan olduğu için, işçiye de ürettiği için değer vereceğiz” diye konuştu.