29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. Yıldönümü Kutlamaları, Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Çelenk sunma töreni, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu önünde yapıldı.

Törende Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu Atatürk anıtına Çelenk koydu. Önceki yıllarda Kaymakamlık Çelengi polis tarafından taşınırken, bu yıl ilk defa Polis ve Asker tarafından çelenk birlikte taşındı. Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sona erdi.

27 Ekim 2016 tarihli ve 29870 mükerrer sayılı Resmi Gazete’nin 2016/9386 Sayılı Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik gereği “Garnizon Komutanlığı” ibaresi protokolden ve çelenk sunma töreninden kaldırıldı.