Başkan ve Kaymakamdan Albayrak ve Yıldırım'a ziyaret

Başkan ve Kaymakamdan Albayrak ve Yıldırım'a ziyaret

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarialioğlu, İstanbul’daki Oflu İşadamları Yıldırım ve Albayrak ailelerini ziyaret ettiler.

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İstanbul’daki Oflu İşadamlarını Albayrak Ailesi’nden Ahmet Albayrak ve Yıldırım Ailesi’nden Zafer ve Savaş Yıldırım kardeşleri ziyaret ettiler.

YEDİ YILDIZLI KIZ YURDU

İlk ziyareti Yıldırım kardeşlere yapan Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu, Zafer ve Savaş Yıldırım kardeşlerden Of’ta yapılması planlanan yurt hakkında bilgiler aldılar.

Of Merkez’deki İsmail Yıldırım İlkokulunu babaları adına Of’a kazandıran Yıldırım kardeşler, şimdi de anneleri Hamdiye Yıldırım adına Of’a bir kız öğrenci yurdu yapacaklar.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kaymakam Arslan; “Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte hayırsever İşadamlarımız Zafer Yıldırım ve Savaş Yıldırım abilerimiz ile Yükseköğretim kız yurdu yapımına yönelik protokolümüzü imzaladık. Of'umuza hayırlı olsun. Daha önce de ilçemizde rahmetli babaları adına bir ilkokul yaptıran kıymetli Yıldırım Ailesi, şimdi de rahmetli anneleri Hamdiye Yıldırım adına 7 yıldızlı otel konforunda, anahtar teslimi bir kız yurdu yaptıracaklar. Allah hayırsever tüm hemşehrilerimizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; “İşadamlarımız Zafer Yıldırım ve Savaş Yıldırım ağabeylerimizi ziyaret ettik. İlçemizde yapımı için başlama aşamasına gelinmiş olan Yükseköğretim kız öğrencilerimiz için 7 yıldızlı 150 kişilik öğrenci yurdumuzun protokolünü imzaladık. İlçemize kazandırılacak olan bu önemli hizmet binasının İlçemizin eğitim başarısında önemli bir katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Bu hizmet binasının ilçemize kazandırılmasında katkısı olan başta hayırsever Yıldırım ailesi olmak üzere tüm yetkililere teşekkürlerimizi sunarız. Hepimiz için esas olan insanlarımıza hizmet etmek, Of'umuza güzel şeyler kazandırmaktır” ifadelerine yer verdi.

OF’U İLERİYE TAŞIYACAK HER ADIMA DESTEK

Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu daha sonra da Oflu İşadamlarımızdan Albayrak Holding’i ziyaret ederek Ahmet Albayrak ile sohbet ettiler.

Topkapı’daki Albayrak Holding binasında gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu; “Oflu işadamımız, Ahmet Albayrak’ı ziyaret ettik. Of Kaymakamımız Eren Arslan ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz çok samimi bir ortamda gerçekleşti. Misafirperverliği için Ahmet Albayrak Bey'e teşekkür ediyorum. Of’ta yatırımlar ve projelerin de konuşulduğu toplantıda, Albayrak, Of’umuzu daha da ileriye götürecek her adımda destek sözü verdi. Biz de Of adına kendisine işlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu ve Kaymakam Arslan yakın ilgi ve alakaları nedeniyle Albayrak ve Yıldırım ailelerine teşekkür ettiler.