10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yıl dönümünde, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle anıldı.

Atatürk’ü anma ve çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saat 09.00’da başlayan çelenk sunma töreninde, Atatürk heykeli önüne ilk çelengi İlçe Kaymakamı Eren Arslan sundu. Ardından Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, belediye adına çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Çelenk sunumlarının ardından, iki dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunmasıyla hükümet konağı önündeki tören sona erdi.