Başkan Sarıalioğlu, "Çocuklarımız İçin Bu Çalışmalarımız Devam Edecek"

Of Belediyesi tarafından Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu bahçesi asfaltlanarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, geleceğimizin güvencesi olan çocukların eğitimlerini daha temiz, düzgün ve sağlıklı ortamlarda sürdürebilmelerine katkı sağlamak amacıyla Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu bahçesinin asfaltlanarak düzgün bir hale getirildiğini söyledi.

SÖZ VERMİŞTİK

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Şehit Ahmet Türkkan Anaokulunun oyun parkında da düzenlemeye gidildiğini belirtirken, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Eğitime olan katkılarımız devam ediyor. Çocuklarımıza söz verdiğimiz gibi Şehit Ahmet Türkkan Anaokulumuzun bahçesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, çocuklarımızın boş vakitlerini geçirdiği yer olan okul bahçesinin asfaltlama ve yeşil alan çalışmaları ile daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirilmesidir. Çocuklarımızın daha rahat, huzurlu ve ferah bir ortamda bulunup eğitimlerine devam etmesi için bu çalışmayı yapıyoruz.  Oyun parkı alanını betonlayıp oyun aletlerimizi yenileyeceğiz. Anaokulumuzun istifade edebilmesi için böyle bir çalışma yürütüyoruz. Hedefimiz, planlı bir şekilde ihtiyaç duyulan diğer okullarımızda da bu hizmeti sürdürebilmektir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize ‘hayırlı olsun’ diyor, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ve ekibine, Fen İşleri Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.