Of Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçede görev yapan bir gurup öğretmen Bakan Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Gül, beraberindeki öğretmenlerle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

BAŞKAN SARIALİOĞLU; EĞİTİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade etti.  Öğretmenlerin bu mesleği en iyi biçimde yerine getirmek için büyük bir özveri ile çalıştıklarını söylen Başkan Sarıalioğlu,"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıalioğlu, "Türkiye her gününü farklı bir mesleğe adamıştır. Bugünde 24 Kasım Öğretmenler Günü, Türkiye’yi en iyi şekilde geleceğe taşıyacak insanların hatırlandığı bir gün. Aslında bir gün az, her zaman hatırlamamız gerekiyor. Öğretmenlik değerli bir meslektir, benim bu değeri anlatmam yetmez. Biz sadece dostane muhabbetle konuşuyoruz, ama biliyorum ki söylediklerimin çok ötesinde değerli insanlarsınız. Hakikaten öğretmenlik kutsal meslek, zor görev. Öğretmenlerimizin görevlerini başarıyla yapabilmesi için bizim onların yanlarında olmamız gerekiyor. Gözümüzün nuru çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimize çocuklarımız adına gönülden de teşekkür ediyorum. Siz değerli öğretmenlerimiz öğrencilerin hayatları boyunca iz bırakan, hatırlanan, hiç unutulmayan, akla gelen ilk insanlardansınız. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Gününüz hayırlı olsun, sağlık içinde ömür geçirin, ailenizle birlikte güzel günler yaşayın, hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu.