Başkan Sarıalioğlu'ndan Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Birdal Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Birdal Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Görüşmede Of Belediyesi ile Of gençliği için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Sarıalioğlu, son dönemde tesisleşme yönünde atılan adımların da önemine vurgu yaptı.

SPORA YENİ YATIRIMLAR

Sarıalioğlu, "Of'un gençliği ve sporuna hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde hayata geçireceğimiz gençlik merkezimiz ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile gençlerimiz daha verimli vakit geçirmiş olacak. Gençlik Merkezimizde gençlerimiz için sanat ve meslek eğitimleri verilecek. Merkezimiz aynı zamanda sadece gençlere değil, ailelere ve yaşlılara da sosyal destek sunacak. İnşallah İl Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde gençlerimizin sosyal zenginliğini arttıracağız. Değerli İl Müdürümüz Birdal Öztürk'e tekrar görevinin hayırlı olmasını diliyorum" ifadeleri kullandı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Trabzon'umuzun tamamında gençlerimiz için faydalı işler yapmak için çalışacağız. Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'na bugüne kadar Of İlçemize sundukları katkı dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.