Belediye Meclisimiz ilk toplantısını yaptı

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Belediye Meclisimiz ilk toplantısını yaptı.

Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya Ak Partili Üyeler Emin Bilgin, Mehmet Öztürk, Dursun Yüksel, Faruk Öztürk, Ayla Saral Bacan, Halil Alireisoğlu, İdris Yalçınkaya, İsmail Mercan, Ali Osman Ayaz, Telat Demircioğlu ve Osman Topçuoğlu ile Saadet Partili üyeler Musa Gözütok, Nurettin Ulusal ve Mehmet Öztel katıldı.

Toplantıda Meclis Başkan Vekilliği, Meclis Katibi Üyeliği, Encümen Üyeliği ve Komisyon Üyeliği seçimleri yapıldı.

Meclis 1.Başkan Vekilliğine Faruk Öztürk, 2.Başkan Vekilliğine Osman Topçu seçilirken Meclis Katipliği Asil Üyeliklere Telat Demircioğlu ile Ali Osman Ayaz, Yedek Üyeliklere ise İdris Yalçınkaya ile Ayla Saral bacan seçildi. Encümen üyeliklerine ise Dursun Yüksel ile İsmail Mercan seçildi.

3’er kişiden oluşmasına karar verilen Meclis Üyeliklerinin tümü Ak Parti’nin oldu. İmar Komisyonu üyeliklerine Ali Osman Ayaz, Mehmet Öztürk ve Emin Bilgin seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine Faruk Öztürk, Halil Alireisoğlu ve Osman Topçu seçilirken Trafik Komisyonu üyeliklerine Ayla Saral Bacan, Halim Kaya ve İdris Yalçınkaya seçildi.

Çevre Sağlığı ve Temizlik Komisyonu Üyeliklerine ise Ayla Saral Bacan, İsmail mercan ve Telat Demircioğlu seçildi.

Başkan Sarıalioğlu, toplantıya katılan Meclis Üyelerimize teşekkür etti.