Belçika Festival ekibinden Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Belçika Festival ekibinden Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Belçika'da düzenlenmesi planlanan Karadeniz Kültür Sanat Festivali'nin organizasyon ekibi Başkan Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Belçika’nın Genk şehrinde düzenlenmesi planlanan Karadeniz Kültür Sanat Festivali’nin organizasyon ekibi Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Organizasyon Başkanı Hüseyin Güler, Başkan Yardımcısı Neşe Tozun ve Trabzon Temsilcisi Ahmet Külekçi, yaptıkları ziyarette Başkan Sarıalioğlu’nu ve Of Belediyesi’ni etkinliklere davet ettiler.

Başkan Sarıalioğlu’na çalışmaları ve organizasyon hakkında bilgiler veren Organizasyon ekibine nazik ziyaretleri ve davetleri için teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Geçen yıl Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenen Trabzon Günleri etkinliklerine katılmıştık. Çok güzel dostluklar edindik. Bu tür organizasyon bizler için de gurbette yaşayan hemşerilerimizle buluşmak için güzel bir fırsat oluyor. Bu yıl Belçika’da düzenleyeceksiniz. Ülkemizin yaşadığı süreç de ortada. İnşallah hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

1-5 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin amacı tarihi-kültürel-sosyal değerlere sahip çıkarak Avrupa’dan tüm dünyaya barış ve dostluk çağrısında bulunmak.

Festival; Tekirdağ, İstanbul, İzmit, Sakarya, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çorum, Sinop, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin illerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.