Muhtarlardan Kaymakam Arslan'a Veda Yemeği

Milas Kaymakamlığına atanan Of Kaymakamı Eren Arslan’ın onuruna Muhtarlar Derneği Akşam Yemeği düzenledi.

1 Aralıkta yayınlanan kararname ile Muğla ili Milas Kaymakamlığına atanan Of Kaymakamı Eren Arslan’ın Of’tan ayrılacak olması nedeniyle Of Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, Kaymakam Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu muhtarların sofrasına konuk oldular.

Mert İnsanların, samimi insanların, her şeyi olduğu gibi ortaya koyan insanlar topluluğunun yaşadığı ilçeye beş yıl hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Kaymakam Arslan; “Allah’a hamdolsun ki kazasız, belasız, başım dik alnım açık bir şekilde hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Başta Sayın Belediye Başkanımız, sonra siz kıymetli muhtarlarım her zaman destek oldunuz, yardımcı oldunuz. Abi kardeş gibi ortak paydamız vatandaşlarımıza, insanlarımıza daha iyisini sunabilmenin gayreti içerisinde olduk. Bundan başka dert edinmedik. İyi şeyler ortaya koyduk diye düşünüyorum. İnşallah daha iyisi olacak. Of daha güzel, daha yaşanılır, daha müreffeh, o adının büyüklüğüne yakışır hizmetlerle donanmış olacak. Fiziken ayrı olsak ta, ruhen Of’tan kopmayacağız. Şunu biliyorum ki Of’ta kırk beş bin konut var. Hangi kapıyı çalsam bir evim var. Gönül bağımız muhabbetimiz hiç bitmeyecek. Haklarınızı helal edin” ifadelerini kullandı.