Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu İle Birlikte Engelli Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu İle Birlikte Engelli Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Of Belediyesi tarafından organize edilen programda Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of’ta öğrenim gören engelli öğrencilerle bir araya geldi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hafta sonuna gelmesi nedeniyle gecikmeli olarak düzenlenen programda konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; "Devletimiz, sosyal devlet olma yolunda çok güçlü adımlar atıyor. Bugün ve bu hafta dolayısıyla bunlardan bir tanesini hep birlikte idrak ediyor ve soframızı paylaşıyoruz. Hepimiz bir engelli adayı olarak devletimiz sağlık, eğitim ve insan yaşamına dokunan tüm alanlarda atmış olduğu adımlar bugün Allah’ın izniyle meyvelerini vermeye başlamış durumda. Devletin sıcaklığını, devletin babalığı hani diyor ya büyüklerimiz; “Devlet Baba” her alanda hissettiğimiz gibi bu alanda da devletimiz hissettirmeye başlamış ve bundan sonrada inşallah devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Programda konuşan Of Kaymakamı Eren Arslan ise; "3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Sayın Belediye Başkanımızın düzenlediği bu program vesilesiyle bir araya geldik. Hepinizin gününü, haftasını tebrik ediyorum. Biz ebetteki insanlarımızı, "İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın" felsefesiyle devlet kurmuş ve devlet idare eden bir ecdadın torunları olarak devletin şefkat, merhamet ve koruyuculuğu altında bir tek ferdin bile kalmaması ilkesiyle hareket ediyoruz. Engellilerimizi veya devletin sosyal desteğine ihtiyacı olan vatandaşlarımızı sadece bir gün değil her gün aynı şefkatle kucaklamak ve onlara hizmet etmek bizim görevimiz" şeklinde konuştu.