Başkan Sarıalioğlu'ndan yeni Kaymakam Fırat'a hayırlı olsun ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan yeni Kaymakam Fırat'a hayırlı olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kaymakam Eyüp Fırat’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı’na ait Vali Yardımcılıkları, Kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararlarından sonra Of Kaymakamlığı’na getirilen Eyüp Fırat’a göreve başlamasının ardından ilk ziyaret Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan geldi.

Başkan Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yeni Kaymakam Fırat’ı makamında ziyaret etti.  

OF’UMUZDA GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ

Kaymakam Eyüp Fırat’ı tebrik ederek, görevinde başarılar dileyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’un sorunlarını el birliği ile çözmek için mesai harcayacaklarını söyledi. Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında Kaymakam Fırat’ı bilgilendiren Başkan Sarıalioğlu, Of’un bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber büyük bir aile olduğunu belirterek; “Bu güzel aile Kaymakamımızın göreve başlamasıyla daha da güçlendi. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Belediye olarak Kaymakamlık ile işbirliği içinde olarak ekonomik, sosyal ve kültürel alanda Of’umuzu daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Kaymakam Eyüp Fırat ise Başkan Sarıalioğlu’nun kendisine gösterdiği ilgi ve yakınlık nedeniyle teşekkür ederek, Of için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Daha önce Akçakale Kaymakamı olarak görev yaptığını belirten Kaymakam Fırat “Akçakale sınır bölgesinde olduğu için Suriye’den sığınan ve kaçak olarak gelen insanların şehrin nüfusunu kat kat artırıyor. Soğuk kış mevsiminde sokakta yaşam mücadelesi veren insanlar vardı. Kısa sürede din görevlilerimizden oluşan otuz kişilik ekiple geceleri dışarıda kalanları tespit ettik. Sığınma kampları doldu. Spor salonları doldu. Ama asil milletimizin misafirperverliği hiç bitmedi. Orada tanıdıklarımıza rica ettik, sağ olsunlar evlerini açtılar ve o insanları evlerinde misafir ettiler. Çok şükür orada hiçbir bebek ölmedi. İnşallah devletimiz var oldukça da, insanlıktan yoksun olarak ölen olmayacak” ifadelerini kullandı.